dimecres, 16 de desembre del 2009

SE FIQUEM LES PILES!!!!

Les obres que han de millorar la nostra escola, no han començat, com és evident, ni per la part administrativa, que pot ser tant llarga o més que la dels obrers.
Hem decidit prendre una serie de mesures per tant que l'administració, no s'oblide dels nostres fills.
Per una banda i aprofitant que estem en Nadal, tots els alumnes del centre, van a escriure una carta als Reis d'Orient, que deixarem en l'ajuntament, per tal que el sr alcalde les faja arribar. El acte d'entrega serà el dimarts dia 22, l'hora esta per confirmar. Hem d'agrair la col.laboració dels docents del centre.
I per altra, hem decidit, fer una concentració en la rotonda de davant de l'escol.la, tots els divendres, a l'hora de l'eixida, d'uns deu minuts. Per començar, hem decidit aprofitar l'ultim dia de classe, ja que a més dels pares, aniran a l'escol.la més familiars. Desprès de les festes serà els divendres.
Bé, vos esperem a tots.

1 comentari:

  1. Estimats Reis Mags:
    enguany, volem que parleu amb el Batlle de Sagunt, En Alfredo Castelló, per a que pose tot el seu interés en fer que es compleixquen les promeses de construir el parvulari que ens deu el poble de Sagunt, arreglar la perillosa tanca de l'escola de primària i el gimnàs tan deterirat que tenim.
    Com treballem molt en l'escola i ens portem molt bé, aguantant totes les deficiències d'infraestructura, volem que no esn ignoren i s'actue ràpidament.
    Esperant que els nostres desitjos s'acompleixquen el proper any.

    BON NADAL!

    ResponElimina