divendres, 26 de març del 2010

CONSULTA POPULAR ALS CENTRES PÚBLICS

Campanya , que una vegada més està recolzada per tots els partits polítics de l’oposició i estan preparant mocions als ajuntaments i un projecte no de llei a les Corts Valencianes.
Aquesta iniciativa que volem portar endavant, naix de la necessitat de no deixar passar el temps i veure com la Conselleria d’Educació cada vegada es fa mes repressiva i no atén a la demanda de la societat.
La consulta popular que volem dur endavant i com no pot ser d’altra manera, necessita de la vostra ajuda, som les AMPAs , els claustres i com no els consells escolar dels centres qui han de demostrar que volem ser escoltats en totes les nostres propostes i al·legacions. A través de taules de votació organitzades a les portes del centre, cal que la comunitat educativa conteste si està d’acord amb que hi haja un canvi en la política educativa de la Conselleria d’Educació.
Una vegada més us demanem que us mobilitzeu i feu possible al vostre centre, junt als alumnes i com no amb el professorat que aquesta consulta siga un èxit.
Per tal d’anar calfant motors hi ha convocades per al dia 30 de març diferents assemblees comarcals on s’explicarà tot el procés, ens agradaria contar amb la vostra assistència , participació i solidaritat.
Com podeu comprovar als fulls que us enviem, les demandes son mínimes i completament assumibles per a la població escolar, no dubteu en afegir totes les que vulgueu i d’aquesta manera es visualitzarà més les demandes del vostre centre.
Com no pot ser d’un altra manera, us volem donar les gràcies per avançat i desitjar-vos un 6 de maig, lúdic, festiu i reivindicatiu. No dubteu en posar-vos en contacte en FAPA, per tal d’aclarir qualsevol dubte.

Des de FAPA- València i en nom de la Plataforma GRÀCIES!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada