divendres, 21 de maig del 2010

ORDRE PER CANVIAR LA GESTIÓ DELS MENJADORS



La Conselleria d’Educació pretén canviar la gestió dels menjadors a través d’una nova ordre que regula aquest servei escolar i un acord marc amb què els adjudicarà a empreses multinacionals de la industria de l’alimentació. La Confederació Gonzalo Anaya, formada per FAPAValència,
FAPA‐Penyagolosa de Castelló i FAPA‐ Enric Valor d'Alacant, va participar en la Mesa de Pares on es tractà l’esmentada ordre i va presentar les esmenes i reivindicacions a la normativa perquè no es portarà a terme. Aquesta Orde de menjadors i l'Acord Marc elimina la possibilitat de l’AMPA de gestionar els menjadors i limita la autonomia del Consell Escolar del centre (integrat per mares i pares d’alumnes, professors i direcció) de negociar el servei. La nova Orde tampoc incorpora les demanes socials que portem reclamant per millorar i fer extensiu aquest servei (places per a tots, servei obligatori en tots els centres...)



Encarà que no tenim clar com pot afectar aquest Acord Marc a la Nostra escola, s'oposen. El nostre menjador volem que continue com fins ara, amb un menjar de qualitat y un servei excel·lent. Perquè esta mesura no va a beneficiar als alumnes, els verdaders interessats en aquest assumpte.És per això que anem a començar una campanya de replegada de signatures, i vos demanem la vostra col.laboració. Vos adjuntem un enllaç amb el dossier explicatiu de FAPA, i l'altre amb la fulla de signatures, per el que vulga anar replegant signatures.

http://http//www.fapa-valencia.org/documentos/Dossiermenjadors.pdf
http://www.fapa-valencia.org/documentos/RECOGIDA%20DE%20FIRMAS.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada