dimecres, 29 de maig del 2013

DIA DE LA BICI EN INFANTIL

Estimats pares i mares:

El pròxim divendres, 31 de maig, els xiquets/es d`educació infantil, celebraràn, com tots els anys, “EL DIA DE LA BICI”.

Des de l`escola es vol aprofitar quest context social i ludic per treballar la bicicleta i tot el món que l´envolta de forma educativa.

Les mestres necessiten la vostra col.laboració:

El divendres cal portar la bici (amb el nom del xiquet) a les 9:00. Els xiquets que venen en l´autobús, la portaràn amb ell.
Quan acabe l´activitat, cada pare arreplegarà la bici del seu fill.

Alguns pares i mares ens acompanyaran amb la seua bicicleta per a ajudar a coordinar el circuit. I la resta de pares i mares ajudaran als seus fills/es si és necessari.

IMPORTANT: ES NECESSARI QUE CADA XIQUET/A ESTIGA ACOMPANYAT D`UN FAMILIAR, EN CAS CONTRARI NO PODRÀ PARTICIPAR A L` ACTIVITAT.

Cap a les 15:15h, els pares i mares poden acudir a l´aulari d´infantil.
En primer lloc, eixiran els xiquets/es de 3 anys, per realitzar el passeig al voltant de la rodona que tenim a prop. Quan finalitzen i guarden les bicis, es prepararàn per a vore el passeig dels xiquets/es de 4 i 5 anys, que faràn el passeig entre les dues rodones.

Una vegada finalitze l´activitat, i es repleguen les bicicletes, pendràn un gotet d`orxata PER GENTILESA DE L`AMPA.

Amb la col.laboració de la policia local (educació viaria) i amb la vostra, estem segurs que ho passarem molt bé.

GRÀCIES


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Estimados padres y madres:

El próximo viernes, 31 de mayo, los niños/as de educación infantil celebrarán, como todos los años, “EL DIA DE LA BICI.”

Desde la escuela se quiere aprovechar este contexto social y lúdico para trabajar la bicicleta y todo lo que la rodea, de forma educativa.

Las maestras necesitan vuestra colaboración:

El viernes hay que traer la bici (con el nombre del niño) a las 9:00. Los niños que vienen en autobús, la traerán ahí.
Cuando acabe la actividad, cada padre recogerá la bici de su hijo.

Algunos padres y medres nos acompañarán con su bici para ayudar a coordinar el circuito. Y el resto de padres y madres ayudarán a sus hijos si es necesario.

IMPORTANTE: ES NECESARIO QUE CADA NIÑO ESTÉ ACOMPAÑADO POR UN FAMILIAR, EN CASO CONTRARIO NO PODRÁ PARTICIPAR EN LA ACTIVIDAD.

Sobre las 15:15h, los padres/madres podrán acudir al aulario de infantil. En primer lugar, saldrán los niños/as de 3 años, para realizar el paseo dando vueltas a la rotonda que tenemos al lado. Cuando acaben y guarden las bicis, se prepararán para ver el paseo de los niños/as de 4 y 5 años, que será entre las dos rotondas.

Una vez finalizado el acto y recogidas las bicis, los niños se tomarán un vaso de horchata, GENTILEZA Del AMPA.

Con la colaboración de la policia local (educación viaria) i con lavuestra, estamos seguras que lo pasaremos muy bien.

GRACIAS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada