dimecres, 18 de juny del 2014

FESTA PIRATA

El proper divendres 20 de juny, a partir de les 18 h., celebrarem la tradicional FESTA AMPA FI DE CURS, amb temática Pirata.

La festa l'organitzarà l'empresa SCNASOUND, que ens portarà castells unflables, pinta cares i globoflexia. Aquestes activitats només seràn per a socis de l'AMPA, els quals hauran d'arreplegar una pulsera o altra aceditació en la taula de l'AMPA de 18 a 19 hores per a gaudir d'aquestes atraccions.

Activitats dinàmiques amb jocs tradionals, passe musical de sessió de cantajocs, desfilada de disfresses amb regals per a tots els disfressats i premis per les millors disfresses de la nit, activitats que faran les delicies dels nostres fills durant tres hores aproximadament.

Després hi haura un sopar de "Pa i Porta" amneitzada amb música i una posterior discomòbil que ens acompanyara fins "l'alba" (retòricament)

Durant el sopar es farà entrega del premi al guanaydor del I Concurs de l'Agenda Escolar de l'Ampa, MAKU LÓPEZ.

Els membres de la Junta de l'AMPA desitgem que aquesta festa siga del grat de totos i la disfrutem en un acte de convivència amb les famílies que formen el nostre centre.

ESPEREM QUE HO DISFRUTEU!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada