dimarts, 26 de gener del 2016

Escrit llegit al PLE de l'Ajuntament de Sagunt el 26 de Gener de 2016

De nou estem ací, i ens haguera agradat no vindre, però tot i que han canviat algunes coses, altres estan igual.
Açí han canviat algunes cares, i altres han canviat el lloc on se senten.
Però continuem están al manteix, el cole dels nostres fills, continuen en uns barracons, que amb el pas del temps cada volta són menys segurs, i ja hem hagut de desallotjar-los en alguna ocasió. Uns barracons, que fa massa temps que estan en peu, però que ja sabem, com ens ha contat la premsa aquestes darreres setmanes, han servit per a enriquir a alguns.
Tampoc han canviat les promeses plenes de la paraula “de seguida, la semana que be”: la licitació, el començament de les obres… Sols han canviat les veus, abans les deien unes persones i ara són altres.

No volem més explicacions, ni més promeses, sols volem una cosa i són FETS, si ens crideu que no siga per dir-nos que ja es va a publicar, que siga per dir-nos que JA s’ha publicat al DOGV
Els nostres fills necessiten una escola en condicions, i no podem esperar a la pluja, a veure que passa altra vegada.

I, respecte a la roda de premsa que hui han fet el Senyor Conseller, acompanyat del President, novament estem un poc defraudats, pensavem estar entre els deu primers, però novament es dilata. Estem en el llistat d'Actuacions de centres de nova construcció, en el número 24, amb una estimació d’inici d’obres per al 2° semestre de 2016. El segon semestre és molt llarg, i esperem que siga a juny i no a desembre, cuan començen les ansiades obres, perque pot supossar que per a desembre de 2016 encarà no hagen començat les obres, i un altre curs més estarem igual.

Senyor Alcalde i regidors, volem un compromis per escrit  de la licitació abans del proper Ple, sino ens vorem de nou en aquest PLE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada