dijous, 2 de juny del 2016

3º CONCURS DE DISSENY DE LA PORTADA DE L'AGENDA ESCOLAR 2016/2017

Bases i  dates: 3º CONCURS DE DISSENY DE LA PORTADA DE L’AGENDA ESCOLAR 2016-17

•S’establix una categoría única, lliure i oberta a qualsevol persona.
•El tema és lliure,però s’ha de pensar en la finalitat d’aquest concurs que és la portada d’una agenda escolar que represente al nostre col·legi (ex: l’edifici, els seus patis, els seus alumnes i professors, activitats, etc).
• Els treballs han de contindre:
-         Nom o logo de l’AMPA del centre “AMPA CEIP Villar Palasí”.
-         Agenda escolar curs 2016 – 2017.
-         La grandària de presentación dels treballs haurà de ser en modalitat quartilla (A5).
-         El nom de l’autor i si és alumne del centre, també el curs, ja que posteriorment es col·locara en la contraportada de l’agenda.
-         Només es podrá entregar un treball per participant.
-         Es poden presentar dibuixos, fotografíes o dissenys gràfics. Tots els treballs presentats han de ser originals, d’obra propia i no poden incorporar elements produïts per altres persones anteriorment.
-         Qualsevol técnica de pintura será vàlida (llapis de colors, ceres, retolador, acuarelas, etc) si bé per les dificultats que puguen presentar a l’hora de ser escanejats, no serán objecte d’atenció els treballs tipus “collage”, que incorporen detalls fets amb materials com a cotons, te-les, llegums, etc.
-         Els treballs s’entregaran en paper, en un sobre tancat, abans del divendres 10 de juny de 2016 a les 13:00 h, en el despatx de l’AMPA o en la Secretària del Centre.
-         El jurat es reunirá el Dilluns 13 de Juny de 2016 per a triar el guanyador. Els criteris seguits pel Jurat per a l’elecció del guanyador serán la qualitat, originalitat i creativitat dels treballs presentats a concurs.
-         El veredicte del jurat, que será inapel·lable, es farà públic el 15 de juny de 2016, tant en els taulers d’anuncis del centre com en el Blog de l’AMPA. El guanyador será premiat en la festa de fi de curs que realitzarà l’AMPA el 17 de juny de 2016 en el col·legi.
-         Si el jurat considera que cap dels treballs s’ajusta als minims de valoració, el premi pot quedar desert.


-         La participació en el concurs implica la íntegra acceptació de les bases establides. Tots els drets vinculats a la publicació dels treballs presentats i/o premiats, se cedixen a l’AMPA CEIP Villar Palasi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada