dilluns, 29 de setembre del 2014

COMUNICAT 29 DE SETEMBRE DE 2014

L'equip que conforma l’AMPA vol donar les gràcies pels esforços dels últims dies. Als pares per la paciència demostrada, no ha sigut fàcil assimilar aquesta situació. A les professores, que com sempre han donat la talla.
Pel que fa a les parts implicades en la conservació i manteniment de les instal·lacions provisionals per a infantil, agrair a la Regidora d'Educació i a la Direcció del centre, el fet d'haver mogut els fils necessaris perquè els nostres fills puguen reprendre les classes després de les diverses operacions de manteniment, que havien d'haver-se realitzat fa temps per part de la Conselleria i que esperem que aquests pròxims dies plujosos, incloent-hi la pluja que està caent ara, dilluns nit, demostre que s'han solucionat aquests problemes.
Sabem la indignació que hi ha sobre aquest tema, però per part de l’AMPA  s'ha trobat i s'espera col·laboració i resposta immediata per part de la corporació municipal i la Direcció del centre per a donar solució a aquesta problemàtica, per açò no considerem la necessitat d'acudir al Ple de demà dimarts. No per açò, no podem dir a ningú que no acudisca al mateix per a transmetre la seua indignació, ja que per a tal fi estan els Plens, però no està motivada l'assistència de l'AMPA després de la col·laboració de la corporació municipal.

Independentment del comentat, avui s'ha publicat la notícia de la licitació de les obres de l'aulari d'infantil, davant la qual cosa ens alegrem en gran manera, però no és la primera vegada, pel que fins que siga una realitat no podem donar-nos per satisfets, i seguirem prenent les mesures oportunes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada