diumenge, 28 de setembre del 2014

COMUNICAT AMPA

A causa de la falta d'informació de com és la situació a hores d'ara en les Barraquetes, i després d'intentar aquesta vesprada, poder entrar a l'escola per comprovar de primera mà, la situació real, i no haver-hi aconseguit, per al dia de demà, l'ÚNIC que pot RECOMANAR l'AMPA, és no dur als alumnes a l'escola, ja que no sabem si es complissen les mesures de seguretat optimes.
Qui ha d’informar de l’estat del centre per a poder donar classe és la DIRECCIÓ DEL CENTRE.
La nostra recomanació de no dur als xiquets a l’escola és per a demà únicament.

Demà esperem que acudisquen els tècnics de Generalitat i que es realitzen tots els arregles necessàries per a poder assegurar que els nostres fills poden acudir a classe amb la seguretat de què tot és correcte.

Per a realitzar una manifestació, és necessari demanar un permís a Govern Civil (http://www.interior.gob.es/web/servicios-al-ciudadano/participacion-ciudadana/derecho-de-reunion/requisitos-para-celebrar-manifestaciones), i normalment demanen 10 dies com a mínim. Estem treballant el tema. El que si podem fer tots i totes aquells que vulguen és acudir al Ple que se celebra el dimarts 30 de setembre, ja que no necessitem premis per a acudir.

Demà us informarem de les novetats que trobem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada